Keresés ebben a blogban

2010. november 18., csütörtök

Sváb krumplisaláta


Hozzávalók:
5 evőkanál ecet
4 evőkanál olívaolaj
2 hagyma
2 dl húsleves vagy csontleves
1 kg burgonya
1 kígyóuborka
1 evőkanál mustár
snidling
bors
A krumplit alaposan mosd meg, és főzd meg héjában. Melegen hámozd meg és szeleteld fel.
Az uborkát gyaluld le. A krumplit és az uborkát keverd össze. A hagymát aprítsd fel, majd a levessel és az ecettel főzd fel, majd ízlés szerint sózd, borsozd. Ha felfőtt, keverd hozzá a mustárt és az olívaolajat. A snidlinget aprítsd fel. A zöldségeket keverd össze, és öntsd rá az öntetet. Tedd hűtőbe néhány órára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése