Hozzávalók:
70 dkg oldalas felszeletelve
3 darab körte
2 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál mustár
1 kiskanál citrom leve
0,5 dl vörösbor
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
Keverjük össze a mézet a szójaszósszal, a mustárral, a citrom levével, kevés vörösborral és egy evőkanál frissen lereszelt gyömbér kézzel kifacsart levével. A húst kenjük be ezzel a mázzal, tegyük egy jénai tálba, és néhány óráig pihentessük a hűtőszekrényben. Ezután szeleteljük fel a körtéket és helyezzük őket a húsra. Előmelegített sütőben, fóliával lefedve süssük kb. 30 percig. Burgonyával, salátával tálaljuk.
70 dkg oldalas felszeletelve
3 darab körte
2 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál mustár
1 kiskanál citrom leve
0,5 dl vörösbor
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
Keverjük össze a mézet a szójaszósszal, a mustárral, a citrom levével, kevés vörösborral és egy evőkanál frissen lereszelt gyömbér kézzel kifacsart levével. A húst kenjük be ezzel a mázzal, tegyük egy jénai tálba, és néhány óráig pihentessük a hűtőszekrényben. Ezután szeleteljük fel a körtéket és helyezzük őket a húsra. Előmelegített sütőben, fóliával lefedve süssük kb. 30 percig. Burgonyával, salátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése