Hozzávalók:
70 dkg csirkeaprólék
15 dkg borsó
15 dkg gomba
3 evőkanál olaj
2 sárgarépa
1 vöröshagyma
1 petrezselyemgyökér
1 evőkanál liszt
szárított petrezselyem
bors
só
A hagymát az olajon pirítsd üvegesre. A feldarabolt csirkeaprólékot add hozzá, majd sózd, borsozd, és önts rá két deci vizet.
Fedd le a tetejét, és párold puhára. A karikára vágott, megtisztított zöldséget add hozzá a húshoz, és szórd meg liszttel. Keverd alaposan össze, és öntsd fel vízzel. Forrald fel, majd tedd bele a zöldborsót és a gombát is. Sózd, borsozd, és hintsd meg a szárított petrezselyemmel. Néhány percig főzd, és már tálalhatod is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése