Keresés ebben a blogban
2010. november 29., hétfő
Csokis kókuszcsók
Hozzávalók:
4 tojásfehérje, 20 dkg cukor, 25 dkg kókuszreszelék, 1 kiskanál méz, 5 dkg liszt, 1 citrom reszelt héja; a bevonáshoz: 10 dkg étcsokoládé vagy tortabevonó
Elkészítés:
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a mézet, a citromhéjat, a lisztet és a kókuszreszeléket. Sütőpapírral kibélelt tepsibe a masszából két megnedvesített teáskanál segítségével kis halmokat rakunk a tetejüket csúcsosra formázzuk.
Előmelegített sütőben 150 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a csúcsukat a vízfürdőn megolvasztott csokiba mártjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése