Hozzávalók:
4 db libacomb
2 fej vöröshagyma
2 pohár vörösbor
2 alma
2 tk. mazsola
4 szem burgonya
só
majoranna
cukor
fahéj
2 fej vöröshagyma
2 pohár vörösbor
2 alma
2 tk. mazsola
4 szem burgonya
só
majoranna
cukor
fahéj
Elkészítés:
A combokat megmossuk, lecsöpögtetjük és bedörzsöljük sóval. A hagymát felkarikázzuk.
A combokat tűzálló tálba tesszük, megszórjuk a majorannával, a hagymakarikákkal és felöntjük a vörösborral. Sütőben 180 fokon mintegy 35 percig sütjük.
Közben az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk.
A mazsolát a fahéjjal és a cukorral összekeverjük és az almákba töltjük.
Az almákat és a meghámozott burgonyákat a libacombok mellé tesszük és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Tányérra rendezzük.
Az edényben maradt lét átszűrjük, kissé besűrítjük és ezt a szószt kínáljuk a combokhoz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése