Hozzávalók 4 személyre :
10 dkg Liga margarin
10 dkg gomba
1 zöldpaprika
5 szelet bacon
10 dkg sonkafelvágott ( gluténmentes )
1,5 evőkanál rizsliszt
½ csomag gluténmentes tészta
só
bors
5 gerezd fokhagyma
A margarin felén átpirítjuk a fokhagymanyomón átpréselt fokhagymát, valamint az apróra vágott gombát, zöldpaprikát, bacont és a sonkafelvágottat. Kevés borssal ízesítsük. Közben kifőzzük a tésztát a csomagoláson levő utasítás szerint. Egy másik lábosban a margarin másik felén megpirítjuk a rizslisztet, majd felöntjük rizstejjel. Kevés borsot és sót teszünk rá. Gyors mozdulatokkal csomómentesre keverjük és összeforraljuk, majd ráöntjük a sonkás ragura.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése