Keresés ebben a blogban

2010. november 25., csütörtök

Spagetti gombás-padlizsános raguval



Hozzávalók:
1 nagy padlizsán
20 dkg gomba
1 fej hagyma

bors
kakukkfű
olívaolaj
1 cs. spagetti tészta
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük , leszűrjük, jól lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a ragut. A hagymát finomra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon.
Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát. Barnulásig pirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél 10-15 perc alatt puhára pároljuk.
Ha a ragu elkészült, a tányérokba osztott tésztára halmozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése