Keresés ebben a blogban

2010. október 20., szerda

Csirkemájjal töltött csirkemell

Hozzávalók:

4 csirkemell filé
8 csirkemáj
bors
ízlés szerint egyéb fűszer
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál libazsír
olaj a sütéshez

Elkészítés:

A csirkemájakat a felhevített fokhagymás libazsírban átsütjük és félretesszük. A csirkemelleket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Minden csirkemellre 2-2 májat teszünk (egészben vagy kis kockákra vágva), felcsavarjuk, megtűzzük. Kevés olajon megpirítjuk a roládokat. Vizet öntünk alá és puhára pároljuk. Libazsírral meglocsoljuk a fóliába helyezett roládokat és 30 perc alatt közepes hőmérsékleten puhára sütjük. Hidegen, rézsútosan felszeleteljük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése