Keresés ebben a blogban

2010. október 21., csütörtök

Beregi szűzpecsenye


Hozzávalók:

60 dkg sertésszűz
3 evőkanál olaj
1 csomó újhagyma
2 cső zöldpaprika
50 dkg cukkini
őrölt bors
1 csokor petrezselyem zöldje
3 gerezd fokhagyma
2 paradicsom

A húst vékonyabb csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben, az olajban állandóan kevergetve fehéredésig sütjük.1-2 perc különbséggel először a karikákra vágott hagymát,majd a cikkekre szeletelt zöldpaprikát adjuk hozzá, végül a csíkokra metélt cukkini kerül a serpenyőbe. Sóval,borssal, felaprított petrezselyem zöldjével és zúzott fokhagymával ízesítve puhára pároljuk .Közvetlenül tálalás előtt beleforgatjuk a meghámozott, cikkekre vágott paradicsomot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése