Hozzávalók:
2 avokádó
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3 ek. majonéz
1 citrom
1 csokor petrezselyem
2 ek. só
egy kávéskanál őrölt feketebors
3 paradicsom
2 ek. olívaolaj
Elkészítés:
1. Félbevágjuk az avokádókat, kivesszük a magját és kikaparjuk a belsejét, összeturmixoljuk és beleöntjük egy nagyobb tálba.
3. Fölvágjuk kis kockára a vöröshagymát, amit szintén hozzáadunk a keverékhez, majd belezúzzuk a 3 gerezd fokhagymát.
4. Fűszerezzük a masszát, sóval és borssal, valamint hozzáadjuk a citrom levét, a majonézt és az olívaolajat.
5. Fél csokor petrezselymet megmosunk és apróra vágunk, és hozzáadjuk a krémhez.
6. Pirítóssal tálaljuk, tetején egy kis petrezselyemlevélkével!
Kovács Luca receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése