Hozzávalók:
16 dkg étcsokoládé
20 dkg málna
10 dkg cukor
10 dkg Liga margarin
8 dkg liszt
2 tojás
16 dkg étcsokoládé
20 dkg málna
10 dkg cukor
10 dkg Liga margarin
8 dkg liszt
2 tojás
Elkészítés :
A sütőt melegítsd elő
200 fokra. Vízgőz felett olvaszd meg a csokoládét a margarinnal,
majd tedd egy kicsit félre. A tojásokat válaszd ketté, és a cukrot a sárgájával
keverd simára. A fehérjét verd kemény habbá, majd tedd félre. A csokis masszát
add hozzá a sárgájához, majd jöhet bele a málna is, akár egyben, akár
félbevágva a szemeket. Végül a kemény habot óvatosan, hogy ne törjön, keverd az
egészhez. Ezután mehet a formákba a kész massza. Nagyjából hét perc alatt
ideálisra sül, kívül kemény, belül kicsit folyós-ragadós állagú lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése