Hozzávalók :
fél teáskanál sütőpor
fél zacskó vaníliás
cukor
15 dkg kimagozott
cseresznye
10 dkg cukor
8 dkg Liga margarin
2 tojás
6 dkg étkezési
búzakeményítő
7 dkg liszt
fél citrom reszelt
héja
csipetnyi só
Elkészítés :
A margarint, a
cukrot, a csipetnyi sót, a citromhéjat és a vaníliás cukrot habosra keverjük,
majd egyenként beletesszük az egész tojásokat. Az átszitált lisztet összevegyítjük
a búzakeményítővel és a sütőporral, majd a vajas krémbe szitáljuk. Belekeverjük
a gyümölcsdarabokat. A formákat félig
megtöltjük a folyékony tésztával. Előmelegített sütőben, 175 fokon (gáztűzhelynél
2-es fokozaton), 20-25 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése