Hozzávalók:
2 tojás, 1 bögre cukor, fél vanília rúd belseje (vagy egy csomag Bourbon vaníliás cukor), 1 csipet só, 12,5 dkg Liga margarin olvasztva, fél bögre holland kakaópor, fél bögre liszt
Elkészítés:
A tojásokat feltörjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát, a sót, és összekeverjük. A felolvasztott margarint elkeverjük a kakaóval és a tojásos masszához adjuk. A lisztet az előbbiekhez keverjük.
Vajazott, lisztezett jénaiba tesszük és 180 fokon, 15 percig sütjük.
2 tojás, 1 bögre cukor, fél vanília rúd belseje (vagy egy csomag Bourbon vaníliás cukor), 1 csipet só, 12,5 dkg Liga margarin olvasztva, fél bögre holland kakaópor, fél bögre liszt
Elkészítés:
A tojásokat feltörjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát, a sót, és összekeverjük. A felolvasztott margarint elkeverjük a kakaóval és a tojásos masszához adjuk. A lisztet az előbbiekhez keverjük.
Vajazott, lisztezett jénaiba tesszük és 180 fokon, 15 percig sütjük.
A "vaj"-akat átírnám margarinra, mert csak akkor lesz igazán tejmentes... :)
VálaszTörlésLiga margarinra gondoltam, bocsánat !
VálaszTörlés