Keresés ebben a blogban

2013. december 5., csütörtök

Karácsonyi chutney

Hozzávalók :

450 g alma meghámozva és darabokra vágva
500 g aszalt gyümölcs
1 narancs héja
150 ml borecet
350 g világosbarna cukor
1 teásk. szegfűbors
1 teásk. fahéj
1 teásk. szegfűszeg
1 teásk. reszelt szerecsendió
1 teásk. gyömbér por


Tegyük a hozzávalókat egy fazékba. Alacsony hőfokon folyamatosan keverjük, amíg a cukor feloldódik, majd  a keveréket forraljuk fel, és 40 - 45 percig lassú tűzön, időnként megkeverve főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A kész csatnit hagyjuk állni használat előtt kb. 1 hónapig. Ez a pikáns csatni remek kiegészítője lesz a karácsonyi vacsorának.

1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalállják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés