Egy fárasztó nap után bizonyára te is arra törekszel, hogy minél kevesebb idő alatt megúszd a vacsorát, ilyenkor pedig egy egyszerű sült remek választás lehet. Ha azonban már unod a szimpla, olykor-olykor kiszáradt, íztelen húst, készítsd el valami különlegessel, például gazdag ízvilágú erdei gombákkal.
Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
20 dkg erdei gomba
fél dl olaj
1 fej vöröshagyma
fél csokor petrezselyemzöld
só
bors
A sertéshússzeleteket kicsit klopfold át, majd ízlésed szerint sóval és borssal szórd meg. Az erdei gombát tisztítsd meg, majd szeleteld vékonyra. A vöröshagymát aprítsd fel, kevés olajon pirítsd meg, majd keverd hozzá a gombát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, és kissé pirítsd meg őket együtt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése