Hozzávalók:
6 egész csirkecomb
1 kg krumpli
2 fej
vöröshagyma
3 paradicsom
3 gerezd fokhagyma
őrölt rozmaring
olívaolaj, só, bors
Elkészítés :
Először mosd meg a
csirkecombokat, majd sózd és borsozd be őket, és tedd félre. Ezután pucold meg
a krumplit, és tedd fel főni enyhén sós vízben. A fokhagymát egy kisebb tálkába
nyomd ki, adj hozzá olíva olajat, és tedd félre. A hagymát pucold meg, vágj
belőle jó széles karikákat, a paradicsomból szintén, és szórd szét őket a tepsi
alján. Ezután jöhet rájuk a félig főtt krumpli. A csirkecombokat kend be jó
alaposan a fokhagymás olajjal, majd helyezd el őket a tepsiben. A maradék
fokhagymás olajat szét a krumplin. Szórj az egészre a rozmaringból,
majd dugd be az előmelegített sütőbe nagyjából egy órára, ennyi idő alatt szép
ropogósra sül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése