Keresés ebben a blogban

2014. október 19., vasárnap

Egyben sült karaj


Hozzávalók:

70 dkg karaj
3 gerezd fokhagyma
szárított petrezselyem
1 teáskanálnyi kakukkfű
őrölt bors
1 teáskanálnyi őrölt kömény
1 dl olaj


Elkészítés :

A húst mosd át alaposan, a tetejét vagdosd be egy éles késsel,és tedd egy tepsibe. Egy tálkában keverd össze az olajjal a fűszereket. Ezzel a keverékkel dörzsöld be jó alaposan a húst, ezután fedd le és hagyd pácolódni két órán át. A sütőt melegítsd elő kétszáz fokra, és told be a tepsit a sütőbe. Egy óra után után vedd lejjebb a sütési hőfokot 180 fok környékére,és fedd ki a húst, majd fél óra múltán kiveheted a kész, omlós sültet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése