Keresés ebben a blogban

2010. november 26., péntek

Sárgabarackos csók

Hozzávalók:

• 25 dkg aszalt sárgabarack
• 20 dkg liszt
• 2 teáskanál sütőpor
• 10 dkg dió
• 8 dkg cukor
• 2 csomag vaníliás cukor
• 2 tojás
• 15 dkg puha vaj



Elkészítés:
Az aszalt sárgabarackot felaprítjuk, és összekeverjük a lisztel, a dióval, a sütőporral és a kétféle cukorral.
A vajat a 2 tojással krémesre keverjük, és hozzáadjuk a lisztes keveréket. Sütőpapírral bélelt tepsire dió nagyságú halmokat rakunk a tésztából.
Előmelegített sütőben, 180 °C-on kb. 11-12 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése