Keresés ebben a blogban

2010. október 21., csütörtök

Rizottóval töltött csirkemell



Hozzávalók:

4 csirkemell filé
bors
szerecsendió
10 dkg Liga vaj
5 dkg zöldborsó
5 dkg ceruzabab
5 dkg gomba
5 dkg  sárgarépa
10 dkg párolt rizs

A csirkemell filéket hosszában szúrjuk fel és készítsünk nyílást a húsba. A zöldségeket aprítsuk fel és a fele vajban pároljuk puhára,majd keverjük össze a rizzsel ,sóval és petrezselyemmel fűszerezzük. A zöldséges rizst töltsük a csirkemellekbe,a két végüket tűzzük össze hústűvel. Dörzsöljük be sóval és borssal,majd a maradék vajon pirítsuk meg. Végül öntsünk alá egy kis vizet,és lassú tűzön pároljuk készre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése